Catering Pełnia Zdrowia



Roladki z cukinii z musem orzechowym
Pieczony burak z kozim serem i płatkami migdałów
Tarta z cukinią i parmezanem
Tarta z serem camembert, oliwką, brokułem
Tartinka bankietowa.
 
Przerwa kawowa godz. 12.30-13.00

Kawa zaparzana w warniku
Herbata- /mix/
Mleko/cukier/cytryna/ słodzik/ miód/ olej kokosowy
Szarlotka /sernik
 
Lunch godz. 14.30-15.30
Zupa:
Krem z białych warzyw z oliwą truflową
Krem z pomidorów pelatti z ryżem
 
Danie główne:
Kaszotto z warzywami
Makaron z pomidorkami koktajlowymi, cukinią, pesto z suszonych pomidorów, grillowanym kurczakiem Ryż z koprem i pieczonym kalafiorem
 
Przerwa kawowa godz. 18.00
Kawa zaparzana w warniku
Herbata-/mix/
Mleko/cukier/cytryna/ słodzik/ miód/ olej kokosowy
Ryż z jabłkiem, miodem i cynamonem
Top